Moře, pomoc jim.
Anotace: Ze sbírky Moře jako odraz duše 2020.
Moře, pomoc jim.
Těm, co ztratili svůj rým.
Obcházím planetu.
Mají špatnou tapetu.
Do dějství se zapletu.
Myslím i na tetu.
Proč?
Znám kamaráda,
co umřel mu zbytečně táta.
Moře, dej sílu
a správnou víru.
Moře, už žádnou další smrt.
Ať není vše na padrť.
Moře, odvaž provaz všem
a řekni, že pro všechny je krásný den.
Přečteno 165x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Donne, Amonasr, Psavec, Dejvis, Tomcat, ARNOKULT, Isla, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)