Mdle osvícen svící čajovou kříž bez těla
nehnutě visí jak nepotrestaný hřích
hltavého alkoholika ranní kocovinou
slova i slina v ústech už zdřevnatěla
oči uplakaly se na oltářích
jak věnec na ten kříž mne vinou
snad míň dnes lesknou se mé hvězdy
rozlil se inkoust měsíčnímu peru
snad jasnozraké ocasy komet uhořely
démantový srp dřímá v šeru
zádumčivý dlel v temném hrobě
ten kříž
a jeho mozek čněl až do oblak
život opět vstal při vzpomínce v tobě
ten kříž
zlomený na mém hrobě
až spirituální, velmi působivé...
líbí se mi, milá Marcella, a přeju pěkný den...m
12.04.2021 13:51:56 | mapato
To je síla
12.02.2021 20:20:28 | Clown
Kříž nesoucí
tíha a bolesti
víru neumlčí
pocitem bezmoci*ST**
Pěkný víkend a hodně sil milá Marcellko:)
12.02.2021 11:25:37 | jenommarie