Ztělesněný pocity
Anotace: Není co říct. Snad jen, že mým básním je konec.
Všechny my ztělesněný pocity
Na papíře
V tichu znásilněných emocí
Se ztrácí
Spadla jsem na kámen
A vzhlédla k nebi
Tam nahoru
Bez vnímání
Jak mě srdce bolí
V prázdnotě
Všedních dní
Kdy slov mých je konec
Se prodírám pocity
Na papíře.
Skládá si básně duše bez těla
Chuděra malá, takhle to nechtěla...
Přečteno 211x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)