To si člověk říká,
tak sakra kde je
ten bůh.
On asi existuje jen
v seminářích, klášterech,
v diskusích a jinde se nezjevuje.
Nic neříká.
Žádná zpráva, kde je ten kout,
kde je to pochopení, kde je mé já ?
Ono se to vyvrbí.
Samo.
Jenže to člověk neví.
Ani ten, kdo to radí
a utěšuje.
Čili - nevíme.
Pokud přijdou andělé v neděli,
je to dobré znamení.
16.07.2021 09:17:17 | ttragelaf
Milý zlatý kamaráde, ten poslední řádek tam je, abych sdělila, že pořád věřím něčemu, co existuje, ale přesně jsi vystihl, co mám v sobě.
Děkuji za podporu a spoluúčast. Přeji vše nejlepší do všedních dnů.
16.07.2021 09:38:23 | mkinka