Deprese..
Ve víru peří
ja sedím v koutě
a v ruce držím
červené poupě...
Smutná a sama
v pázdném prostoru
krvavá pana
řeší smrt okovů...
Černé nehty
a křídla andělů
noc,smutné hvězdy
a smrti ozvěnu...
Přečteno 431x
Tipy 1
Poslední tipující: Puck
Komentáře (3)
Komentujících (3)