~~~~~~~~~dušičky...
Pro všechny
co jsme měli rádi
a co nás navždy opustili
...vím že neradi...
dnes svíčku zapálíme
na hrob věneček i květy
položíme
sem tam i slza padá
on ji měl rád a ona jeho
měla taky moc ráda
a my jen vzpomínáme
vzpomínáme
jak i nás měli rádi
a jak my je milovali
a teď jim po plamínku
pošleme vzpomínku.
A přejeme
ať v klidu dál jen spí
jistě dobře ví
že v srdcích i v mysli
jsou stále s námi
nezapomeneme
nebojte se...
jednou se tam někde
ty naše dušičky setkají se
to však se nikdo už nedozví.
A tak jen vzpomínáme
nezapomínáme
a léta letí.
~~~~~~~~~~~