Anotace: Covid na nás utočí čím dál víc, stoupají počty nemocných a co je horší, také úmrtí. Nechat se očkovat nebo ne?
Bohužel to někdo uvařil v laboratoři a bohužel to byl člověk. O tom už se ví a tento vir má prazvláštní promotor - replikuje se až moc rychle, kdy produkuje velké chyby a samozřejmě mutace, na které budou muset v budoucnu vyvinout mnohem lepší vakcíny. Dřívější vakcíny byly separovány z krve živých organismů, kdy imunitní reakce vyprodukovala protilátku, která se oddělila a dala jako živá věc do ampulí. Tento systém RNA virů a následných vakcín je neživý. Je to technologie, která bude celá desetiletí v plenkách a nebezpečná.
20.11.2021 09:54:41 | Krahujec
smrt prošla kolem nás
vzala tě
jak přímočaré !
jak prosté !
¨
Tváří tvář smrti.
Ani to neodradí.
Moje smrt to není.
Je to smrt někoho ve zdech ústavu.
Jak často slýcháme
slova básníků
o jejich sociálním cítění.
na webu
O jejich lásce,
principu a literárním poslání.
na webu
Láska všechno přemůže.
na webu
Přemůže virus.
Ale v okamžiku, kdy se láska
oblékne do starých svátečných šatů,
které jsou cítit tou zatuchlou vůní,
protože se oblékají jen o svatbách,
o pohřbech, jinak na ně není čas ne pro nic
jiného než pro pole a brázdy...
V okamžiku, kdy se musím sehnout k hlíně a zůstat sehnutý
a sehnutá až do večera... a zítra zase a zase,, a nic jiného¨
mě nečeká...
¨
V tom okamžiku se láska usvědčí ze lži.
Sama sebe se zalekne.
Prchá jinými slovy.
Prchá opisnými cestami kolem
jako když voda ztéká městem
kolem budov.
Je to tuze poznat.¨
Tuze moc.
20.11.2021 09:42:53 | ttragelaf
Já se vůbec nebojím.
K ženám rád se přítulým.
Skafandr mám z Bajkonuru.
Se mnou dámy neznaj nudu !
Sondu vyšlu do klína.
Když je vyšší hladina.
Potom vzorek odeberu.
A kočkování s chutí i to třetí beru !!
ST
19.11.2021 23:33:30 | Fialový metal
No, u tvého okénka a "smutné"
..zde nacházet
..Psavečku..řekl by každý teď
..asi se zbláznil svět.
Zde nás i rozum občas zrazuje.
Přeji TI pohodu a hodně sil,
opatruj se a pěkný večer i víkend. M.
19.11.2021 22:24:51 | jenommarie