TAJEMSTVÍ POD PEŘINOU
Připadá mi, že jsi mi tolik cizí.
Znáš ten pocit ?
Před očima mi proudí miliony vizí,
ani jedna však tobě nepatří...
Zpřetrhám náš vztah jak bavlněnou nit,
a tvé oči ty mé nikdy nespatří.
Zdá se mi, že ztrácím tě,
Nerozumím ti.
Když mi píšeš, vidím tě,
jak jsi se mnou, jako dřív.
Jenže když jsem v noci sama pod peřinou,
vzlykám do tmy :"Jdi!"
Komentáře (0)