Černá
Anotace: Malování slovy 2022
Psal se rok 2010.
Malíř sdělil obrazu
kus svého mrazu.
Mříže v transu.
Křik bolesti.
Je jiný.
V sobě plno hořkosti.
Polykal sny,
příběh dojemný.
Kresbou pokřtěný.
Hovoří do stěny.
Sídliště a tón dne laděný.
Němý výkřik do něhy.
Srdce a Bůh ví.
To už je dávno.
Dal veselejší plátno.
Maluje se jasno.
Vozík se směje jasem z oblohy.
Je šťastný.
Dvakrát probuzený.
Pro lásku nalezený
a se vším usmířený.
Příběh života na vozíku.
Píše se. Den tisíce díků.
Radost bez povyků.
Objímám Tě, ty můj hrdino.
Ach jednou o Tobě psát
by se mi líbilo.
Den není pletivo.
Černá občas i šedá.
Směješ se
a neukazuješ záda.
Mám Tě ráda.
Být s druhými
je krása.
Přečteno 179x
Tipy 13
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Fialový metal, Protos1182, jitoush, Psavec, šerý, Sonador, kudlankaW
Komentáře (2)
Komentujících (2)