Sbírka: PŘÍLIŠ MLADÍ
Krásná báseň a ještě krásnější je,když jsou vzpomínky sepsány do veršů..
Velmi ráda jsem si přečetla.
02.02.2022 19:31:52 | Jarunka
....Jsou věci,které člověk nevrátí.....ztrácí....jsou věci,které zasejc přijdou.....tak možná nalezne......Ji.
Přečetla jsem si i jiné Tvé,každá v trochu jiném tónu zazněla....tato je velmi civilní,ale je mnohé vnímatelné mezi řádky...pro citlivé...dýchlo něco uzavřené,ale s vrátky v "područí"...Život je někdy "podivnej"parťák...
27.01.2022 21:44:45 | jitoush
Místa plný vzpomínek..
čas jako vítr unáší
snad aspoň na chvíli
lze se jim přiblížit*
27.01.2022 19:28:54 | jenommarie
Jsem moc ráda, že někdo ocení mou práci. Znamená to pro mě mnohem víc než si dovedete představit. Taky bych chtěla umět psát podobné komentáře jako vy všichni. Děkuju. :)
27.01.2022 15:01:15 | Gloria.a
Tvá díla jsou krásná, jako kdyby to nepsala mladá duše milénia .)
27.01.2022 12:10:03 | Constantine