Tvá noční můra
Anotace: Jako malá noční můra bloudím,....
Jako malá noční můra bloudím,
kde láska mě začíná vítat.
Budím tě ze spaní
a dusím tě svou křehkostí.
Bráníš se mé svornosti.
Jsem tvým němým vrahem,
co chce tě jen pro sebe.
Vyhraješ nebo prohraješ?
Komentáře (0)