Nejistý život
Anotace: Někdy potřeba je nalézt trocha lásky a štěstí
Někdy život přestane vás bavit
Láska i čas vymizí
Jak jen se toho zbavit
Život mi je cizí
Nikdo nechce kolem mě jít
Jak z toho mám snít
Sny pohledem se rozpadají
Můj život rozkládají
Snad štěstí někdy naleznu
Neboť konec blízký bude
Zkáza pádu nalezne
Tak pojď ty můj osude
Přečteno 188x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Nazgulll, Psavec, Sonador, Marten
Komentáře (2)
Komentujících (2)