Pohled a poznám pravdu,
mě nezajímá, tak to ignoruju.
Už od mala, babička mě učila.
"Dělej že nejsi, zalez do davu."
V davu se špatně dýchá.
Proti proudu špatně plave.
Takže už jsem radši zticha.
Nemám ego, žádná pýcha.
Skrytá hrdost, v zádech dýka.
Bolest, která neutichá.
Tyhle jizvy, bolí navždy.
Rány co se nezahojí.
Nepřebolí.
Furt to bolí.