jak rozeznám slzy tvé
od těch
co pocházejí z nebe
je mi úzko
když snáší se večer
vztáhneš k němu dlaň
ještě předtím než tě
odvede neznámo kam
polib mě v upomínku
za tympánů deště
Než déšť ztiší své kroky,
tiše mu nastavte tvář
ať doplní lásky sloky
a polibky naplní snář...
Krásný den, Márty
11.04.2022 22:59:37 | Emily Říhová
Líbí se mi.
01.04.2022 20:02:48 | mkinka
modrej tolik smutku z toho kape ..hele barde je jaro ,slzy jsou jarní déšť ve formě kapek , jsou očistné:) tak žij a nech žít
31.03.2022 09:43:30 | xoxoxo