Děvče z Mariupolu
Nedávno si s panenkami hrála
teď už umí zabíjet
večer na prsou samopal hřála
učila se smrt vodkou zapíjet
V Mariupolu svítá
smrt voní olovem
dlouho jsi tichá
nechceš říkat sbohem
chceš žít, žít, žít!
Nechce tak mladá umřít
nechce jít s temnou paní
ale strach má že to nekončí
Putinovi psi neznají slitování
Naposledy svítá...