...A vidíš,už je zasejc lépe.....ty odrazy nad hladiny smutků,jen plavat a plavat a žádné topení se v slzném moři......létající rybky rozesmějí........jen si to představ a delfín se usmívá......Ji.
13.06.2022 15:58:29 | jitoush
Chvilku dole, chvilku nahoře ...A já Ti posílám upletený culík do tvářiček :-)
11.06.2022 20:16:21 | CULIKATÁ
Chvilku dole, chvilku nahoře ...A já Ti posílám upletený culík do tvářiček :-)
11.06.2022 20:16:21 | CULIKATÁ