Anotace: ***planetám osudovým***
Byli si na půl úhlu blízkostí noci,
ruku jen vztáhnout,
zjasnělí
pro dotek moci se nadechnout,
neztratit v letu směr,
ještě den,
jediný den,
kdy hvězdář amatér rozluští rovnice spojitostí,
snů či domnělých snad pravd?
A bědovat jen zbyde hvězdokupám snících
v půlúhelných letech míjejících se drah
těch Milujících...
....Jak jsem chodila za večera z práce,tak na mě shora Jupiter s Venuší pomrkávali,ani světelný smog je neutlumil....a Měsíc jim dělal parťáka,tu subtilnějšího,tu plnějšího.....Ji.
11.03.2023 18:12:19 | jitoush
Byli spolu překrasní, vesmír však nedovolil, aby se mohli dotknout...
13.03.2023 21:58:44 | Malá mořská víla