Film života
Život jak zrychlený film.
Před odchodem do dalšího vtělení
nás poutá uvnitř samota.
Láska je jako klapka,
co ve vteřině zapadá
bez rozkoší a bez vína.
Polibky jsou jen přací,
na které se píše dopis zvací.
Proč?
Promítejte dál.
Vy němí průvodci.
Cestuji v čase
a budím stíny z katedrál.
Jsem němá a stojím opodál.
Zavírám oči a usínám navždy.
Spánek slasti dá.
Přečteno 125x
Tipy 19
Poslední tipující: Koala, šerý, Stanislav32, 8Zdenek, Frr, Vivien, Psavec, Ondra, Misha, ...
Komentáře (12)
Komentujících (7)