Čas s tebou mě nemrzí..
Anotace: taková jedna porozchodová:) ale je už o něco starší
Sedím a do prázdna se dívám,
jsem smutná,přesto ti to nezazlívám.
To ticho mě mučí a pálí,
ne nemluv,tvůj hlas je moc v dáli.
Pořád doufám,že stejně jen nehrál jsi tu roli,
ale čas s tebou mě nemrzí...jen bolí:(
Komentáře (2)
Komentujících (2)