Trpím.
A prosím osud o slitování.
Přeji si aby mé slzy odplavily tu bolest, ale neodtékají.
Přeji si, aby mě konečně odnesl spánek, ale nepřichází.
Přeji si, aby už to skončilo, ale konec je v nedohlednu.
Trpím.
A osud už mi nepomůže.
Osud maximálně přihrává a je na každém, kdo tu přihrávku přijme ...
19.08.2023 15:43:33 | MatyhoZmaty
Hodně síly. Chce to něčím se těšit. Odvést si pozornost od toho, co nás trápí…
12.06.2023 11:02:44 | kozorožka