Óda na radost
Anotace: Tak tato básnička je stará asi rok, ale patří mezi mé nejoblíbenější a moc mě zajímá jak se bude líbit vám.
Zpívám Ódu na radost, ale v očích mám slzy.
Odešla jsi a teď tu jsem sám.
Do ticha šeptám:Miláčku vrať se mi a to hodně brzy,
jenže ze smrti není návratu a tu pravdu znám.
Radši bych byl místo tebe v zemi,
miláčku vrať se, smutno je mi.
Bolí mě srdíčko, bolí mě moc,
bez Tebe je život jen temnotemná noc.
Šeptám si do ticha tohleto přání:
Osude nebuď tak krutý a nech mě jít za ní.
Vrať mi mou lásku, vrať mi ji hned,
znamená pro mě celičký svět.
Přečteno 371x
Tipy 4
Poslední tipující: mauvais-ange, BloodyButterfly
Komentáře (7)
Komentujících (7)