Houska s mákem
Snídám s monitorem
a žvýkám s davem.
Protáhlá po dlažebních kostkách
ve vjemech uniklých nadějí.
Velkoměsto zpívá song dopolední.
Káva se hodí.
Srkám s promočeným účesem.
Zmoklá slepice
sípe polohlasem.
Co je život?
Uniklý sen.
Kručící břicho.
Mlčím.
Kout kreslí šém.
Přečteno 91x
Tipy 14
Poslední tipující: IkkarisKa, Koala, Jeněcovevzduchukrásného, zde.neck, Kan, Psavec, šerý, Bufik, Ondra, BArBArKO, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)