...taková paradoxní jak život je tahle písnička..."nic je moje silná stránka"
https://www.youtube.com/watch?v=YzXSgQtaru4
27.08.2023 11:27:53 | Marten
..Nic nemůže psát básničky nebo se starat o kočky....nemůže jezdit do Prahy,ani vnímat lidi.....nemůže něco organizovat,nemůže být smutné ani veselé....nic je prázdné...a Ty jsi plná různých emocí.....nic nemůže mít moc...a Ty máš "moc" a moc taky......nic vlastně neexistuje...a Ty existuješ.......jsi milována,protože jsi Někdo....jsi utkaná z Lásky.....a tahle "látka"je nesmrtelná......pokud se štípneš a cítíš bolest...tak nemůžeš být nic........jsi přece ŽIVÁ...tak buď živá sama pro sebe,to ostatní se přidá.......Ji.
26.08.2023 21:20:50 | jitoush
Děkuji, milá jmenovkyně, za Tvá povzbudivá i laskavá slova. Přeji klidný večer.
26.08.2023 21:52:36 | mkinka