Osahává hlasy
cizí popínavá jíní slov
ta tichá tmavá řeka vdov
kde smutek sálá po ranveji
těžkým křídlem na východ
a stromy
bílé panny
mají popálené řasy
třpytí se
jak namrzají
v kontrapunktu
krásy
Já vím, že na komenty neodpovídám, ale věřte, že byl bych bez nich jak srdce bez pulzu. :-)
12.11.2023 19:59:05 | RadoRoh