Anotace: Věnováno lidem s depresemi a těm, kteří chápou význam.
Smutná, přijmi ode mne sílu bojovat, nic nevzdávát, radovat se i z malinkých věciček, pomáhá to.
21.11.2023 15:00:13 | Marťas9
S postupujícím věkem se to většinou poddá, hlavně nepropadni drogám nebo farmaceutikám - časem bude líp. A choď hodně do přírody - les léčí pozitivní energií.
20.11.2023 23:17:38 | Zoroaster
vzdáleně posílám pomocnou ruku...hledej odpovědi ve slovech, co se zde dají najít...pomohou ti zacelit tvé řezné a bolavé rány...
20.11.2023 22:51:34 | o3_gambit
Jsem tady, Lio*
Rány zavázány...
Objímám Tě velmi pevně...
Tlukot mého srdce Ti říká, že mi to jedno rozhodně nebude a není...*
20.11.2023 22:09:28 | Ondra