Setnina drobtů zajala drobečky
na okně raší ledový květ
čaj od půl páté a čtyři vdolečky
čekají chladnou až bude pět
stařičký klavír bojí se o zuby
nad nimiž splétám svá moll i dur
a v drsném pase dřevěné paluby
sténají léta a mořská sůl
Miluji Tvé verše...
03.12.2023 15:13:50 | Helen Mum
Poezie...krásná
03.12.2023 13:37:05 | básněnka
Prostoupené detailním popisem.
01.12.2023 22:16:35 | mkinka
...Zavírám oči a představuji si......Ji.
01.12.2023 22:14:40 | jitoush
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?