Tu noc
kdy tlouk sem do vlašáku
a ořech náhle povolil
se rozlévalo světlo z knotů
po stěnách
a byl to vzduch
kdo dovolil
to mihotavé pnutí
v němž hravě puknul další vlach
co vyložen byl k chuti
na mikrožilní privát
úst
-------------------------------------
Je otevřeno tak to zkus
ber za kliku a vítej doma
hlesl sem k té suti co má
skořepiny plné
blues
takový domov k sežrání:) - jen jsem vzala za kliku a chvíli s tebou louskala ...
15.12.2023 13:00:47 | lawenderr
Text velmi zdařilý,odkazuje na pnutí a to na to, že člověk je po psychické stránce často unavený a domov v básni vyjádřený,aby dotyčný vzal za kliku a cítil se dobře.
14.12.2023 18:17:42 | mkinka