Skvostně napsaná báseň... jen toho smutku v ní je tolik, že se těžko jednomu unese...
Pěkný den, Mkinko.
18.12.2023 09:29:54 | Helen Mum
A přece se opět rozcinkají zvonky a srdíčko zaplesá
jen ať mysl neklesá, určitě bude zase líp a radostně.
17.12.2023 20:48:57 | CULIKATÁ
Život je změna, určitě tě ještě něco pěkného čeká, jako každého z nás. Jen to neminout. Možná toužíme po čemsi velkém krásném a drobná potěšení nám utíkají mezi prsty. A možná přijde i cosi velkého. Možná. Kéž :-)
17.12.2023 14:57:54 | kozorožka
Žádný všechen život, listím stromům neopadá, I v zimě jehličnany zůstanou vždy zelené.
Jen chlad zebe a mráz do nosu štípá. Za oknem sýkorka si tííká, že vlastně se nic neděje. :-)
17.12.2023 14:02:36 | šerý