...zavři oči a dívej se přímo a dlouho do prudkýho světla...to na melancholii pomáhá...;-)...ale se světlem v duši je to složitější...
28.12.2023 16:33:43 | Marten
Jako báseň je to velmi oslovující a krásné. Ale toho smutku, Jitušenko, je tady tolik, že je mi z toho až úzko. Moc moc moooooc ti přeju zas nějaké veselejší dny, má milá.
28.12.2023 11:23:49 | cappuccinogirl