Smutek
Pohled do duše jsou slzy
i průnik kůží drsný.
Larvy života trůní
bez života slastí
nad šílenou propastí.
Malá mořská víla
příběh uzavírá.
Dno je krásné
a ne neříká.
Která slza
její byla poslední
než osud její přišel neměnný?
Ztratila hlas
v zájmu lidské proměny.
Vypráví ryby
než do temných lidských sítí doplují.
Šumí vlna a v hrůze bolí.
Slaboulinký hlásek
pohádkou Hanse Christiana Andersena
leknín drolí.
Ach, mocné je v citu zalíbení.
A kráter bolu bez opětování.
Mrtvé tělo krásné dívky
ryby hladí.
Přečteno 145x
Tipy 31
Poslední tipující: Ďábel sám, o3_gambit, Misha, BArBArKO, IronDodo, Anfádis, Caliéry, Marťas9, Jan Kacíř, Psavec, ...
Komentáře (11)
Komentujících (6)