Bolest umlčí jen radost, hledej ji kolem sebe, určitě ji najdeš, pokud se budeš usmívat, tak si tě najde ona sama.
20.02.2024 20:19:05 | Paulín
Hezké a povzbudivá slova z Tvé strany. Velice citlivě kladeš v řádkách porozumění
a velmi jsem za to vděčná, že si mé básně nacházejí tak pečlivého a citlivého čtenáře.
20.02.2024 20:47:04 | mkinka
Umlčet se dá cokoliv. Když se nehledí na prostředky, jakými se ke kýženému výsledku dojde. ( pardon, ve mne zase rezonuje dnesni zprava o Navalnem ).
16.02.2024 20:31:43 | Veru