foto: tante tati
smutný den
z duše sten
rolety ztažený
tvá pusa mlčí
tvůj klín je zavřený
záblesky vlčí
tvých ledových očí
nutí mě civět do stěny
Alea iacta est
kostky jsou vrženy
Nakonec vždycky tak. Je potřeba tolik sil na setkání se sebou. Tak na přežití.
07.03.2024 09:02:58 | Jan Kacíř
Alena iacta est,
zaplane zas světlo hvězd,
duše chytí druhej dech,
klín ožije, přijde vzdech,
od čtyř stěn
odrazí se sten
co z jejích úst unikl:-)**
03.03.2024 19:16:10 | cappuccinogirl