Osobní
Jednou po dešti přijde slunce
a báseň dá vzkříšení
lunární smrti.
Strach je můj přítel
v emoci klád dušení.
Má úzkost hranice?
Má víra vůbec
v dnešní době sílu?
Těkám ve zvláštním vesmíru.
Co zbude po mně?
Cár papíru,
který ověří hořlavost.
Ještě není ráno
a ze světa cítím hořkost.
Unavená.
Neumím žít.
Moje blbost.
Stejně je tu na Zemi
každý jen host.
Promiňte.
Probuďte mě jako myš.
Sní mě kočka
a budu užitečná.
Ale kolik má člověk
v sobě chemie?
Nebudu jed nakonec,
co jí neprospěje.
Zdař Bůh.
Život pomíjivý je.
Přečteno 132x
Tipy 36
Poslední tipující: Jan Kacíř, Paulín, Frr, Misha, Ďábel sám, Pacik, o3_gambit, neptolius, Chane, IronDodo, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)