Zvracela jsem
Zvracela jsem
přítomnost
minulost
i
budoucnost.
Cítila ztrátu i žalost.
Žaludek říkal všemu dost.
Smrt by byla konec utrpení,
ale pro mě ještě není.
Posttraumatický syndrom
vezmu si do hlíny.
Nepomůže člověk jediný.
Návaly pláče
i průniky zoufalství.
Život je pastí
a ukrutnou bolestí.
Závidím těm v hrobům,
že mají klid.
Život občas
jako olovo,
že musíme tu být.
Přečteno 119x
Tipy 27
Poslední tipující: Paulín, mravenec, Dreamy, Jan Kacíř, jort1, Ďábel sám, IronDodo, fisus, Misha, Iness, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)