VYdech
Cizincem sám v sobě,
pláču na špatném hrobě,
v zápachu strachu, nemohu se hnout.
S touhle náladou daleko nedoskáču,
smuteční boty prosím pomozte mi zout.
V posledních chvílích, láskou se nadechnout, než odejdu, stihni mě jen ty.
Naposled milujíc mě tvé ruce obejmou,
děkuji za poznání, za pocity jež dostávají mě z tmy.
Zase někdy, někde jednou.
Kolena naposled lupnou
Zůstaň drž mě za ruku hlad buď se mnou.
Ach
---
Přečteno 96x
Tipy 11
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, cappuccinogirl, jort1, Sonador, mkinka, Tomcat
Komentáře (2)
Komentujících (2)