foto: Wolfgang Eckert
Znám sílu pekla
Znám lehkost nebe
Vím jaké je
Když slovo hoří, věta zebe
Neslyším svět
Neslyším ani sebe
Duše má
Znavená
Odpočívá
Tebe ale slyším. má milá...
Skvělá mini...:-)
16.04.2024 16:13:32 | cappuccinogirl
díky capučínko milá, že jsi u mě byla a mne povzbudila...krásný čas i Tobě, v
23.04.2024 05:33:48 | mapato