Ptala se
Do vlasů se jí dostal vítr
bez svěžího dechu
a pot štípal po zádech.
Krok a zpět.
Nikdy
nebyla
samota
její cíl.
Je láska?
Asi jen temné nic.
Je svět, kdo bere a dá víc?
Někdy jen mlčení zalepí slzy
a osud z kopce tuze strmý.
Kulka jí minula,
i když krví prošla střela.
Smrt by si přála,
ale teleportace křikla.
Jsi Avatarka, běž.
Probourala mříž
i popřela hnusnou lež.
Sundala oblečení.
Má o mě zájem někdo?
Balanc a vrátila se do nebes,
kde není žádná křeč.
Adie, realito.
Jeden nepřepíše scénář.
A občas je to líto.
Fouká vítr
a sílu má i smítko.
Ptala se znovu
a bylo jí odpovězeno,
že je člověk.
Rozradostnila se,
protože jako robot nesměla umřít hned.
Hurá.
Vypálila svou bolest do nebes.
Přečteno 174x
Tipy 39
Poslední tipující: Jan Kacíř, Misha, mravenec, jort1, jitoush, Emani, Marťas9, Tomcat, cappuccinogirl, Kan, ...
Komentáře (12)
Komentujících (6)