...Mezi linkami se dobře leží.....nad Tebou vlaječka osminky a pod tebou nožka půlové notečky......bříško má tuším prázdné,tak skrze ni uvidíš do melodie......hezky Tě to uspí.......ta básnička se mi líbí....Ji./úsměv/...P.S.Jsi Mistr své cesty...
03.06.2024 21:56:59 | jitoush
Ta barevnost k tobě patří...nejen v temperách, i ve výrazech ji máš úžasnou:-)*
03.06.2024 19:24:19 | cappuccinogirl
Je jedno jestli jsi básník, nebo malíř. Důležité je , že máš srdíčko na pravém místě, a to ty opravdu máš. Pěkný úsměvavý den přeji.
03.06.2024 12:28:25 | Marťas9
Ale jsi:-)
03.06.2024 06:27:44 | Žluťák