Na zídce střepy

Na zídce střepy

Anotace: ...

 

      foto: OmiBirle

 

 

Na zídce střepy

 


jak zastavit bolest
co hlodá mi duši
jak zapomenout
jak moc ti to sluší

 

co mi to děláš
ty moje Amálko
vzal jsem si pivo
bohužel nealko

 

dejte mi něco
ať to tak nebolí
zaplatím bohatě
jen už ne cibuli

 

ach ty nevinný nebe
kde je tvá modrá
kde jen je Amálka
ta moje hodná

 

hledám v šuplíku
mých šťastných dní
sem jsem je schovával
teď i ten můj poslední

 

na zídce se střepy
cáry mý kůže
běžel jsem za tebou
v ruce kvetoucí růže

 

krev stéká po rukou
opouští mě síly
lásko děkuju ti
vždyť jsem tvůj milý

 

usínám pod zídkou
v ruce kytka uvadá
úsměv mé Amálky
stírá podzimní nálada

 

zalévá Amálka
mý pohřební kvítí
někdy tak těžký je
to lidský žití

Autor mapato, 12.06.2024
Přečteno 59x
Tipy 16
Poslední tipující: Frr, Aramgad, enigman, Fialový metal, Marťas9, cappuccinogirl, Marten, Tomcat, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutné, ale hezké,... zvláštní...

16.06.2024 21:50:05 | Aramgad

ale kuš...

13.06.2024 01:08:04 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí