Drama osudu
Měla sny,
jak zemřelá jí táhne za ruku.
Probudila se bez budíku.
Povstal anděl a ďábel.
Zastavili jí před propastí.
Přeci neexistuje absolutní
dobro ani absolutní zlo.
Ďábel byl jen trochu usmolený
a usmál se.
Jsem Tvá potlačená agrese.
Obejmi mě a odpusť si.
Anděl jen mlčky šilhal.
Zapomněla jsi se smát.
Tak se napřim,
když ostatní Ti budou lhát.
Oba odnesli jí do lože.
Nemoci duše se léčí dlouho
a velice široce.
Přečteno 115x
Tipy 36
Poslední tipující: Misha, Jan Kacíř, Paulín, jort1, Chane, Sonador, Frr, Pablo Kral, Jeněcovevzduchukrásného, Ondra, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)