Anotace: Našla sem jí napsanou na záložce v jedné z knih po tátovi, tak jí sem dávám. Ahoj.
Nemluvím do větru
však poryvem svých slov
narážím na tvé
odpovědi
jsou plné
pomuchlaných listů
a vzorů
co ztratily svůj majestát
holubí pečeť nebo drát
dnes svazují nás splínem
modlitba kterou zapomenu
obarví řeč vínem
jako tuš slitá
z prstu