Ne.ne.ne...
I když
Řeka kalná
Strhla pár mostů z cesty
Strhla příbytků stovky
Než rybář
Pustil zlatou rybičku
Bez licenčního poplatku
Do svého rybníčku
Na břehu Vltavy ...
***
Sklep je plný nutričních doporučení
Jak se pozvednout
S desítkou otevřenou ...
Z houpačky
Plné hvězdičky uplakané
Co někdy ztrácí ... cestu domů.
S
25.06.2024 10:31:11 | Fialový metal
Děkuji za podporu a dlouhý citlivý komentář
25.06.2024 10:33:25 | mkinka
Kolik zbývá schodů ?
Kolikrát nahoru a dolů ?
Sami ...
Občas spolu
Za křídla
Za ruku
Za střípek naděje
Za kopeček zmrzky
Ale teď ...
Hupky
Husky ... též
Hupky
Ju
(Od sfouklé svíčky)
Na prsteníčku
Se třpytí
Budoucí
Kroužek kovu ...
***
Měj se hezky Jíťo.
25.06.2024 10:51:51 | Fialový metal