o touze

o touze

v křeči,
do které mě dostala moje touha,
se neumím moc pohybovat.
jako krab spoutaný krunýřem,
jako had beznohostí,
co by se potřeboval rozeběhnout.
touha je spalující
a nemám žádný opalovák,
nikde žádný stín,
jen srdce mi do toho hoří
ještě někde uvnitř
jak rozpálené zemské jádro.
a občas mám pocit,
že se chce vyvalit ven.
sopečnou erupcí,
výronem lávy
z nozder či očních důlků.
asi proto poslední dobou
tak často brečím...
abych se aspoň trochu hasil...
Autor masoks, 16.07.2024
Přečteno 63x
Tipy 8
Poslední tipující: cappuccinogirl, Pettie, martinaV, Psavec, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Hlavně žes našel cestu, která pomáhá...
jo, slzy jsou přítel...bolest s nimi odchází, ta klidně ať se řine ven...kdyby zůstala uvnitř, nadělala by v nás hroznou paseku...

16.07.2024 17:42:02 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí