Temnota plná hvězd
Temnota plná hvězd
Když svět se zdá až příliš krutý,
když láska je jen cizinec,
když život na tvá bedra padá
a ty nemáš kam utéct.
Když sny jsou pouhou černou zdí
a smích je vzácný jako déšť,
zavři oči, ponoř se
do temnoty plné hvězd.
Přívítá tě obejmutím
a slabou září bílé hvězdy,
odkud zní tvá tichá melodie
a oznamuje konec cesty.
Přečteno 124x
Tipy 20
Poslední tipující: IronDodo, Vivien, Fialový metal, Marťas9, zase já, Marten, cappuccinogirl, Verunka1, Ano, Psavec, ...
Komentáře (9)
Komentujících (5)