Zvláštní vyčerpání
Anotace: Malování síly 2022
Bolest bez vystřízlivění
a propast nejžhavější přání
s vyjeknutím bez emocí.
Kruté vyčerpání
a duše nemá stání.
Cítí zanedbání.
Hmyz sedá a nemám se na odpor.
Jsem nezvaná
jako ve skříni mol.
Možná chutnám jako mouka,
co zpívá holým řádkem
a ptá se,
kdo mohl za ukřižování.
Ztrácím sebe
v kankánu štvaných svalů
žiji bez obejmutí
do vystřízlivění
bez dávky alkoholu.
Klepe to se mnou.
Zubatá za mě prosí,
abych odhodila ty můry,
v povlaku šílených
dávek živých pokřiků.
Civění do prázdna.
Možná úděl či rutina.
Život jako krevní podlitina.
Samota bez souzvuku
a věta nečitelná
s démonem přízvuků.
Strach v dvojím taktu.
Přečteno 146x
Tipy 44
Poslední tipující: Misha, mapato, Chane, mravenec, kozorožka, Jan Kacíř, jort1, RadekČ, Niška, Ondra, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)