Objímám.
Němčinu beru jako literaturu.
Na válku se dívám z pohledu současně žijících Němců, příbuzné židovské ženy, která se celý život snažila zapomenout na zvěrstvo a bála se i po válce mít děti.
Na život se dívám jako dar od Boha a jsem za něj vděčná.
Báseň je pro mě hodně silná, neboť v Osvětimi zemřel můj příbuzný a osobně
jsem tam kdysi byla.
Jsou věci, které je třeba otevřít a sdílet. Děkuji za podělení a přeji požehnání.
A omlouvám se za dlouhý komentář, čtenářka , co tu za chvilku bude čtyři roky na literu.
20.07.2024 15:12:50 | mkinka