Ozvěny
1.
Ozvěny dětského pláče,
co zčervenal křehounké tváře,
vpily se do stěn.
Neznají důvody smutku,
kdo malého človíčka vskutku
připravil o sen.
2.
Ozvěny dětské radosti,
co zahnala všechny starosti,
vpily se do stěn.
Neznají důvody smíchu,
kdo malému človíčku v tichu
rozjasnil den
3.
Ozvěny dětského bytí,
se kterým stěny byly zžity,
utichly před týdnem.