Kurva Kurva Kurva
Prosakuje mi beznaděj do povlečení
jenž krvácí, až brzy vykrvácí vředy
a nezbyde vůlí stavět mosty
je zřejmě zápach všude dosti
a šíří po okolí hnusné tolueny
to než abych se nadechl
raději vzdechnu na místě ihned
a ani nemuknu z jazyka nahořklý med.
Apoštol Petr větří víru
z oblohy mocí
ale já odvracím mozek z těžkou nocí
když brečím jako jehně bez matky
tak v té záplavě klukovsky utonu.
Rodino, svažte kytici pro pohřeb
budou žalozpěvy naříkáním olovět
tímto paraplegikem
a utrápeným šlachovitým snílkem
který kdy žil na vyvrzaném křesle
palčivých bolesten i ostnatých drátů
na jaké sem se k umoření opakovaně napichoval.
Kurva Kurva Kurva
v márnici je zima
Kurva Kurva Kurva
v márnici je smrt
dokurevsky Má !!!
Přečteno 124x
Tipy 22
Poslední tipující: Kubíno, jort1, Emani, Anfádis, Sonador, narra peregrini, cappuccinogirl, IronDodo, zase já, Ondra, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)