foto: Suzi Hazelwood
DÁL UŽ NIC
Pacifik se rozjíždí
opouštím stanici
s touhou a kytarou
rychlostí hlemýždí
jdu stezkou laskavou
triko po bedra
s vonícími květy
bručení čmeláka
ach ta vedra
úsměv tuláka
kráčí mi vstříc
trochu se bojí
jehličí tlumí kroky
dál už nic
mizí léta i roky
další rok už nebyla
sám kráčím jehličím
rozjímám a přemýšlím
svůj život už dopila
ve vzpomínkách jí uslyším
Nádherný, úplně mi to přivolalo vzpomínky... s tebou tak zažít čundrácký ráno, to by bylo, kluku mapatí, věnuj mi aspoň jedno, plese:-)*
19.08.2024 19:25:23 | cappuccinogirl