já mluvim někdy až moc
30.08.2024 11:23:49 | sokol a lípa
... mluvíš... i když si myslíš, že ne... svými básněmi mluvíš... a děkuji...
29.08.2024 19:07:40 | mravenec
slova jsou velké sousto
pro nenasytné ticho
v hrobě bude hlad
ale snad nebude bolet břicho
ó jak tiché ženy měl i vodník rád
nejvíc když nechtěly kvákat
do jeho vod utápějících múz
však slovo to ještě stojí za pokus
i to kuňk a žbluňk... *
29.08.2024 15:38:07 | J's ..